16 de desembre, conferència final

El dia 16 de desembre serà una jornada d’actes institucionals, amb els quals es farà la clausura del programa CoMeDPro.

Es presentaran els resultats del programa, l’evolució que aquest ha seguit i l’assoliment d’objectius, així mateix, es presentarà el producte turístic amb el qual es dóna forma al pla d’interacció i interrelació entre les empreses de les tres ribes de la Mediterrània: a Catalunya, Sardenya i Israel, que han participat en el programa.

Durant la jornada, amb representants del programa ENPI, i altres projectes europeus convidats, es durà a terme l’acte de capitalització.

En la segona part de la jornada es farà una taula rodona sobre les opcions de continuïtat del projecte i les propostes de futur perquè l’agroturisme sigui una activitat naturalitzada en l’àmbit de la producció i comercialització agrícola.

L’acte finalitzarà amb una presentació del Molt Honorable Conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació Sr. Jordi Ciuraneta i Riu, amb el lliurament de diplomes a les empreses que han participat en el programa i amb la signatura de la declaració conjunta entre Catalunya – Sardenya – Israel.

Podeu descarregar en PDF el programa complert de la Jornada.