Formació

La formació està orientada a potenciar les habilitats i capacitats dels responsables i els treballadors de les empreses d’artesania tradicional i productes locals, del sector, de les parts interessades i dels funcionaris públics d’institucions que treballin al sector, a més de les persones desocupades que vulguin treballar al sector.

Es definiran els seminaris formatius: quantitat, modalitat (en línia o presencial), quins temes han de tractar, duració i calendari, grups objectiu… El seminaris poden anar adreçats a tres grups objectiu diferents:

  • treballadors i responsables de negocis que vulguin millorar les seves competències professionals.
  • Personal de les parts interessades que vulguin potenciar els seus coneixements o capacitats de gestió
  • Persones desocupades que vulguin millorar la seva ocupabilitat.

El procés de contractació d’experts externs el realitzarà cada socis, com també l’organització de seminaris de formació (que els participants hauran d’avaluar), de diferent format i duració.

Vols accedir al material didàctic dels cursos CoMeDPro?

Pots consultar el guió i el material didàctic que es va fer servir per als cursos que s’han realitzar dins dels programa CoMeDPro, si omples abans aquest formulari:

Nom:*

Correu electrònic:*

En quins productes esteu interessats?*

T’agradaria participar en properes edicions dels cursos CoMeDPro?

T’hauria agradat participar en els cursos del programa CoMeDPro i no vas ser-hi a temps? Emplena el següent formulari i quan els tornem a programar t’avisarem perquè t’hi inscriguis.

Nom:*

Correu electrònic:*

Empresa:

Telèfon:*

M'interessa:*