CoMeDPro Final Conference

Els dies 14, 15 i 16 de desembre van tenir lloc les activitats de tancament d’aquest projecte europeu desenvolupat al llarg dels anys 2014 i 2015.
El primer dia es va fer una jornada de treball entre els socis internacionals del projecte a la seu del Departament. Es va parlar de les actuacions acabades i de les que es completarien abans de finals d’any.
Entre altres coses, es va parlar dels seminaris de formació, de l’assessorament expert, dels llibrets de bones pràctiques i de casos d’èxit, de la trobada comercial transnacional en línia, de la plataforma comercial www.gomedexp.com, de les activitats de comunicació, etc.
A la tarda, es va dedicar la sessió a la capitalització del projecte.

El segon i el tercer dia les activitats es van fer al Palau de Pedralbes de Barcelona.
El dimarts 15 de desembre va tenir lloc una jornada d’àngels inversors (business angels) amb empreses catalanes que participen en aquest projecte.
A la tarda es va dedicar la sessió a actualitzar tota la informació del projecte amb la coordinadora de l’oficina d’enllaç del secretariat del Programa ENPI CBC MED.

L’últim dia, el dimecres dia 16, hi van assistir el conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Jordi Ciuraneta, i alts càrrecs de les administracions dels altres països, com ara Amir Halevi, director general del Ministeri de Turisme d’Israel, Marco Riccardo Rusconi, conseller econòmic comercial de l’ambaixada d’Itàlia a Madrid, i Mario Murru, secretari del Departament de Turisme, Artesania i Comerç de la Regió Autònoma de Sardenya. També es va comptar amb la presència del president del GAL Marmilla, el sr. Renzo Ibba.

En aquesta jornada es va presentar el producte turístic resultant d’aquest projecte, el web Mediterranean Experience (www.gomedexp.com).
Es va fer l’acte de capitalització amb altres projectes internacionals participants en el Programa de la conca mediterrània ENPI CBC MED, com ara Lactimed, MedDiet i MEET, i també altres projectes com el de la Regió Europea de la Gastronomia.
Es va parlar de la continuïtat del projecte amb diversos representants de Catalunya i dels altres dos països participants en el projecte.
Finalment es van lliurar els diplomes de participació del projecte a les empreses catalanes d’oli i vi participants que van assistir al Palau de Pedralbes.