Impuls d’activitats turístiques a través de formació empresarial especialitzada

L’oficina de Turisme d’Israel programa un pla de formació per a empresaris i propietaris de serveis turístics de la Ruta dels Evangelis i a la Ruta de les Espècies

Diversos seminaris, en diferents temes, s’han posat en marxa al nord i el sud d’Israel, la temàtica i l’enfocament formatiu s’estableix segons les necessitats específiques de cada territori. Generalment s’han organitzat cursos i seminaris sobre el foment de l’esperit empresarial, la gestió de les empreses turístiques, la promoció i màrqueting en el turisme d’aventura i de viatges.

Amb aquest pla de formació s’ha atès sobretot empreses i petits negocis que s’estenen per la Ruta de les Espècies i la Ruta de l’Evangeli. La cultura, la tradició, la història religiosa, el folklore, l’espiritualitat i la cultura beduïna són la base sobre la qual s’estructuren les activitats i els serveis turístics d’aquesta zona, per aquest motiu han estat aquests els punts sobre els quals s’ha enfocat el pla de formació.

L’objectiu del pla de formació és dotar als participants del curs de coneixements i recursos per impulsar els seus negocis i aconseguir que el potencial econòmic que tenen, gràcies al valor turístic del territori, esdevingui un fet i trobin en els serveis turístics una font d’ingressos.

En el mateix esperit, l’equip tècnic de CoMeDPro a Israel ha organitzat pel pròxim 20 de desembre una trobada entre emprenedors i àngels inversors, per tal de connectar iniciatives empresarials interessants, amb fons econòmics que els permetin desenvolupar el projecte i fer-lo créixer.